Celovita rešitev od vhoda do izhoda za športne in prostočasne objekte

Metra je prepoznavna po sistemu pametnih omaric, nudimo pa tudi celovito rešitev od vstopa do izhoda s shrambo za športne in prostočasne objekte, vključno z nadzorom dostopa do glavnih vhodov in posameznih vrat, elektronskim zaklepanjem omaric, brezgotovinskim poslovanjem in še več. Izdelke Metra lahko enostavno integrirate z obstoječo strojno ali programsko opremo.

Terminal za dostop

Terminal za nadzor dostop (DAT Combo) je zasnovan tako, da tvori kombinirano enotno kontrolno točko za sistem nadzora dostopa ter pametnih omaric Metra.

Pri uporabi sistema za nadzor dostopa se kot ključ na vratih uporablja poljubni RFID medij. Za večjo varnost (npr. zunanja vrata ipd.) lahko dodelimo uporabnikovo kodo PIN kot dodatno zaščito RFID mediju. Pri uporabi sistema za nadzor dostopa se kot ključ na vratih uporablja poljubni RFID medij.

Izdajatelj zapestnic

Metra izdajatelj zapestnic (WBI) omogoča samodejno izdajanje RFID zapestnic obiskovalcem. Rešitev vam omogoča tudi, da obiskovalec rezervira in plača vstop preko spleta, s čimer znatno zmanjšate gnečo ob vstopnih konicah in ponudite uporabniku prijazno mobilno storitev. Lahko se uporablja kot samostojna možnost ali v kombinaciji s recepcijo (npr. v primeru gneče ali odstotnosti osebja na recepciji).

Metra WBI lahko sprejme do 260 RFID zapestnic in ga je mogoče brez težav integrirati s katerim koli sistemom za prodajo vstopnic ali plačilnimi sistemi tretjih ponudnikov, kar zagotovlja samopostrežno vstopno rešitev za vaš pametni objekt.. Metra WBI je povezan z Metrinim terminalom za dostop (TAT) in zbiralnikom zapestnic (WBC) za samodejno prevzemanje zapestnice ob izstopu obiskovalca, kar zagotovlja prijetno uporabniško izkušnjo.

Terminal za dostop

Dostopni terminal Metra (TAT) je uporabniku prijazna rešitev, ki omogoča popolnoma integrirano rešitev z vstopno in izstopno kontrolno točko preko uporabe RFID medija. Zasnovan je za uporabo na območjih z visoko frekvenco gostov, predvsem v športnih in prostočasnih objektih, in bistveno izboljša prihodke in skupno izkušnjo obiskovalcev, saj tehnologija odpravlja čakalne vrste in zmanjšuje obremenitev recepcije.

Izdelan je iz nerjavečega jekla in lahko upravlja različne vrste ovir za nadzor dostopa katerega koli tretjega proizvajalca (enosmerne ali dvosmerne ovire). Poglavitna prednost TAT-a je ta, da ga je mogoče integrirati z našim patentiranim samodejnim zbiralnikom zapestnic (WBC) in se uporablja kot vstopna in izstopna dostopna točka.

Brezgotovinsko poslovanje

Prodajne in plačilne storitve tretjih ponudnikov (programska oprema) za vaše storitve in izdelke lahko brez težav integrirate z našo rešitvijo pametnega dostopa in shranjevanja. Tako obiskovalcem v vašem objektu zagotovite višjo raven ponujenih storitev in izdelkov ter, kar je najpomembneje, boljše uporabniške izkušnje. Obiskovalci uporabljajo zapestnice kot brezgotovinsko debetno kartico in znesek poravnajo pred izhodom.

Zbiralec zapestnic

Metrin zbiralec zapestnic (WBC) omogoča branje, preverjanje odobritve in samodejni zajem zapestnic RFID za večkratno uporabo. WBC je zasnovan za uporabo na območjih z visoko frekvenco obiska, predvsem v športnih in prostočasnih objektih, saj bistveno izboljša prihodke z nižjimi stroškov neplačanih storitev (tj. pobeglih obiskovalcev), stroški ukradenih, izgubljenih ali napačno nameščenih zapestnic in zmanjša delovno obremenitev osebja na recepciji. Predvsem pa samodejni zajem zapestnic izboljša izkušnjo obiskovalcev, saj tehnologija odpravlja izhodne čakalne vrste. V primeru uporabljenega brezgotovinskega plačila WBC naprava uporabnikov RFID medij prebere in najprej preveri ali obstajajo neporavnani računi, nato se odpre in prevzame RFID medij za večkratno uporabo ter obiskovalcu omogoči izhod. WBC je mogoče integrirati s terminalom za dostop do izhodne točke (TAT).

WBC je mogoče integrirati s terminalom za dostop do izhodne točke (TAT).