ZANESLJIVE PAMETNE OMARICE
ZA DOSTAVO & PREVZEM,
PRIPRAVLJENE ZA PRIHODNOST

PLAY VIDEO
Video

Najbolj higienski, varni in priročni pametni sistem za dostavo paketov

Bodisi zaradi naraščajočega spletnega nakupovanja, dela na daljavo ali skupnih delovnih prostorov, fizična dostava blaga postaja vse večji logistični izziv, še posebej po tem, ko je svet prizadela pandemija Covid-19. Metrin sistem pametnih omaric za popolnoma brezdotično, higiensko dostavo in prevzem paketov, je najbolj zanesljiva pametna tehnološka rešitev za logistiko zadnjega kilometra (vhodna, odhodna, interna), ki vam omogoča avtomatizirano, stroškovno varčno in uporabniku priročno rešitev, zdaj in v prihodnosti.

Odkrijte vse prednosti, ki jih pametna dostava in prevzemna postaja lahko prinese vašemu podjetju

Rešite svoje logistične izzive, prihranite čas in denar in bodite pripravljeni na prihodnost.
KONTAKTIRAJTE NAŠE STROKOVNJAKE

“Odkar smo dodali pametne omarice za dostavo paketov, se je učinkovitost naše poštne sobe eksponentno dvignila. Naše izkušnje zaposlenih pri prevzemanju njihove pošte – izjemna priročnost je spremenila igro.”

Upravnik pošte, vodilna svetovna finančna družba

“Izbrali smo Metra Smart Locker sistem omaric zaradi njihove sposobnosti prilagajanja oblikovanja potrebam in zahtevam naših strank. Ta sposobnost nam zagotavlja, da kot podjetje izstopamo iz nabito polnega trga in našim strankam ponudimo vpliva na izgled in občutek omaric. Funkcionalnost in zasnova Metrinega sistema omaric je visoke ravni in se popolnoma prilega korporativnemu okolju. ”

Upravljavec območja, vodilni ponudnik komercialnih rešitev
REFERENCE: DOSTAVA