Loading...

Najbolj higienski, varni in prilagodljiva rešitev za vaš paketomat

Skokovit porast spletnega nakupovanja, dela na daljavo ter skrb za higieno, zdravje in varnost so povzročili, da je fizična dostava oz. prevzem kupljenega blaga postala velik logistični izziv tako za prodajalce kot kupce.
Metrin sistem pametnih omaric oz. paketomatov omogoča brezdotično, higiensko in enostavno dostavo in prevzem paketov iz vašega paketomata po meri. Ker potrebujete najboljšo pametno rešitev za logistiko zadnjega kilometra (vhodno, odhodno ali interno), ki omogoča avtomatizirano, stroškovno varčno in za uporabnika varno in priročno rešitev – za vaše stranke, vaše zaposlene in Vaše podjetje.

Izkoristite številne prednosti, ki jih pametna dostavna in prevzemna postaja, za interno rabo in za vaše stranke, prinese vašemu poslovanju in podjetju

Rešite svoje logistične izzive, prihranite čas in denar in bodite pripravljeni na prihodnost.

“Odkar smo dodali pametne omarice za dostavo paketov, se je učinkovitost naše poštne sobe eksponentno dvignila. Naše izkušnje zaposlenih pri prevzemanju njihove pošte – izjemna priročnost je spremenila igro.”

Upravnik pošte, vodilna svetovna finančna družba

“Z implementacijo Metra sistema za naše zunanje prevzemne omarice smo svojim strankam omogočili prevzem blaga 24 ur na dan, vse dni v tednu. Programska oprema Metra nam ponuja enostavno upravljanje in nadzor nad paketi in prevzemi v realnem času, enostavno obveščanje preko SMS-a pa našim uporabnikom še dodatno olajša komunikacijo z oddelkom priprave blaga. “

Blažič, Robni trakovi, d.o.o.

“Izbrali smo Metra Smart Locker sistem omaric zaradi njihove sposobnosti prilagajanja oblikovanja potrebam in zahtevam naših strank. Ta sposobnost nam zagotavlja, da kot podjetje izstopamo iz nabito polnega trga in našim strankam ponudimo vpliva na izgled in občutek omaric. Funkcionalnost in zasnova Metrinega sistema omaric je visoke ravni in se popolnoma prilega korporativnemu okolju. ”

Upravljavec območja, vodilni ponudnik komercialnih rešitev
REFERENCE: PAKETOMATI