Prednosti Metra tehnologije

Pametne rešitve za shranjevanje omogočajo prihranek denarja, prostora, časa in vzdrževanja. S higiensko tehnologijo brez dotika omogočajo varno, prilagodljivo, uporabniško usmerjeno in v prihodnost usmerjeno delovno okolje in vaši organizaciji pomagajo ostati konkurenčna.

Raziščite, kako lahko sistem pametnih omaric Metra prinese dodatno prednost.

SVETOVNA ZANESLJIVOST

Metrina patentirana pametna ključavnica slovi kot najbolj zanesljiva na svetovnem trgu in omogoča najbolj prilagodljivo in prilagojeno uporabo. Zaradi svoje zasnove in izdelave dokazano vzdrži celo težke pogoje, od vroče puščave do ledenih zimskih temperatur in vlažnega okolja. Lahko jo pritrdite pod katerim koli kotom, vzdrži popolnoma prenapolnjeno omarico, kjer vsebina omarice od znotraj pritiska na vrata in vzdrži do vsaj 300.000 odpiranj.

Pametna ključavnica, na katero se lahko popolnoma zanesete.

Preberite več o tehnologiji najbolj zanesljive pametne ključavnice.

BREZ DOTIKA

Sistem pametnih omaric Metra ima različne uporabniške vmesnike, kjer večina omogoča higiensko odklepanje in odpiranje omarice brez dotika. Odklenite omarico, brez da bi se morali dotakniti omarice ali njenih vrat. Odprite vrata neposredno na vratih, na centralnem RFID čitalniku s pametnim medijem za dostop (kartica, fob, …), na daljavo s pametnim telefonom, aplikacijo za pametne ure (omrežje NFC, Bluetooth ali WiFi) ali jih kombinirajte še bolj uporabniku prijazno uporabo.

Samoodpiranje vrat omaric– poleg odklepanja omarice vam bo pametna ključavnica Metra na široko odprla tudi vrata omaric.

100% HIGIENIČNO

Ko je pandemija Covid-19 prizadela svet, smo si še dodatno potrudili, da bi našim uporabnikom pametnih omaric ponudili varno in higiensko uporabo. Ob razvoju smo se zanašali na tri desetletja izkušenj z zagotavljanjem rešitev za zdravstvene ustanove. Z integracijo tehnologije brez dotika, dizajna čistih površin in funkcije naročanja storitve čiščenja, smo strankam lahko ponudili omarice za delovni prostor in dostavo skladne z ukrepi proti Covid-19 in bojem proti virusom.

Brez dotika– Najboljši način za ohranjanje visoke higiene uporabe omaric je, da zmanjšate potrebo po dotiku omarice in zagotovite ustrezno čiščenje omarice.

Funkcija naročanje čiščenja – Uporaba avtomatskega naročanja čiščenja pametnih omaric ponuja še eno možnost zagotavljanja, da so vaše omarice, čiste in razkužene, še zlasti, če imajo omarice več uporabnikov. nske.

Antibakterijski materiali – Posebni materiali za omarice zagotavljajo dodatno proti-mikrobno zaščito z namenom, da so vaše omarice čim bolj higie

DIZAJN ČISTIH LINIJ

Pametna ključavnica Metra je popolnoma prikrita. To omogoča sodobno, popolnoma čisto obliko omaric, kar bodo vaši arhitekti in notranji oblikovalci še posebej cenili. Razumemo, da je oblika omaric pomemben del doseganja želene uporabniške izkušnje vašega objekta.

Bodite kreativni z zasnovo ali grafiko vrat omaric

100% INTEGRABILNOST

Metrin sistem pametnih omaric je mogoče nemoteno povezati s katerim koli obstoječim sistemom nadzora dostopa ali drugim pametnim sistemom. Zaposleni lahko še naprej uporabljajo iste medije za odklepanje naših pametnih omaric, kot jih uporabljajo za dostop do zgradb, beleženje časa itd. S tem zmanjšujemo potrebo po dodatnih medijih.

Izvedite več o sistemu pametnih omaric Metra v poglavju o tehnologiji.

AGILNOST & VARČNOST S PROSTOROM

Uporaba pametnih omaric Metra je zelo dobra izbira za učinkovito uporabo, upravljanje in optimizacijo prostorov potrebnih za shranjevalne omarice. Istočasno lahko tudi do 30%zmanjšate število potrebnih omaric za zaposlene, obiskovalce ali goste ter podprete prožnost in dinamičnost delovnega mesta, s samopostrežno kratkoročno uporabe omaric.

BREZ VZDRŽEVANJA

Zagotovite si, da se ne boste ukvarjali z dragimi, dolgotrajnimi, stresnimi opravili reševanja izpadov delovanja omaric. Pametna ključavnica Metra je premišljeno zasnovana, izdelana in preizkušena tako, da ne zahteva vzdrževanja. Sestavljens je samo iz nekorozivnih delov. Ker jo napaja nizkonapetostna električna energija, prihranite čas in denar ter pomagate okolju (ne potrebuje menjave in odstranjevanja škodljivih baterij, neželenih izpadov omar). Posebna zasnova ključavnice kompenzira obrabo v primeru slabih vrat omaric in obrabljenih tečajev. Brezhibno deluje tudi ob pritiskih vsebine prenapolnjene omarice na vrata, kar pa ne velja za druge vrste ključavnic.

PRILAGODLJIVA UPORABA

Metrina tehnologija pametnega zaklepanja je izjemno prilagodljiva in naravnana na uporabnika. Lahko jo sproti prilagajate svoji organizaciji in željenim načinom uporabe. Omarice so lahko trajno dodeljene, samo-dodeljene, najemniške, dostavne in prevzemne ali deljene. Naš sistem za upravljanje omaric vam omogoča, da omarice kadar koli prilagodite svoji dinamiki, ne da bi se sploh približali omaricam. Posamezno omarico ali več omaric hkrati lahko hitro spremenite iz trajno dodeljene omarice v kratkotrajno uporabo, spremenite ali dodajte medije za omarice, osebno omarico dodelite v projektno omarico ali izvedite druge spremembe. Izberite, kaj najbolje ustreza vašemu podjetju oz. organizaciji.

Kratkoročna uporaba omaric – Pametne kratkoročne omarice, imenovane tudi fleksibilne ali agilne omarice, si uporabnik sam dodeli ali pa jih sistem samodejno dodeli za določeno, krajše časovno obdobje, odvisno od želja.

Dolgoročna uporaba omaric – Pametne omarice za dolgoročno omarico, včasih imenovane tudi trajne ali osebne omarice, so običajno dodeljene za daljše časovno direktno iz programske opreme za upravljanje omaric.

Skupna uporaba omarice omogoča, da lahko dva ali več vnaprej izbranih uporabnikov hkrati dostopa in uporablja pametno omarico. Najpogosteje se uporablja za varno shranjevanje projektne, finančne, sejne ali druge dokumentacije.

Pametne omarice za dostavo/prevzem se uporabljajo za dohodne, odhodne ali interne oddaje in prevzeme pošiljk za zaposlene, najemnike ali druge uporabnike. Uporabnik, npr. kurir ali uslužbenec, lahko enkrat odpre omarico (da nekaj pusti v omari), nato omarico lahko odpre le vnaprej izbrani prejemnik (da prevzame predmet v omarici).

Kombinirana uporaba omaric – Naš pametni sistem omaric vam ponuja možnost, da prosto kombinirate kratkotrajno in dolgoročno uporabo omaric. Tako dosežete najbolj prilagojeno uporabo omaric, bodisi na posamezni omarici, ali na ravni celotne omare.

PROTI VLOMNA ZAŠČITA

Naša izjemno varna ključavnica na elektro-motorni pogon dokazano zdrži največjo vlečno silo na trgu, kar zagotavlja varno hranjenje vaših stvari. Ko je ključavnica zaklenjena, do nje ni neposrednega dostopa. Sistem zaklepanja je opremljen z varnostnimi funkcijami, vizualnimi in zvočnimi alarmi ter zaznavanjem namere vloma v realnem času. To pomeni, da se alarm sproži že ob poskusu vlamljanja in vam omogoči dovolj časa za odziv. Kakovostna zgrajena omarica in njena zasnova lahko dodatno povečata raven varnosti omaric.

Preberite več o vzdržljivosti Metrine pametne ključavnice.

VPOGLED V REALNEM ČASU

Različni podatki, poročila in analitika so bistveni elementi vsakega pametnega in uspešnega podjetja. S pomočjo programske opreme za upravljanje omar Metra lahko na daljavo upravljate in optimizirate uporabo pametnih omaric glede na sprotne informacije o statusih zaklepanja, omarice, ključov ali uporabe omarice. Uporabi se lahko druga programska oprema za upravljanje (integracija API-ja).

Smart storage locking system by Metra
PRIROČNOST IN PRIHRANEK ČASA

Metrin sistem dostavnih omaric omogoča pametne omarice za vhodne, odhodne ali interne prevzemne postaje.Dostavne omarice samodejno obratujejo 24 ur na dan, 7 dni v tednu,popolnoma brez osebja in zagotavljajo avtomatizirano samopostrežbo. To omogoča zanesljivo, varno in higiensko dostavo ter prevzem paketa kadarkoli.

Prejemnik je takoj obveščen o tem kje in kako lahko enostavno prevzame paket iz dostavne omarice. Vzpostavite po vaši meri prilagojene pametne dostavne omarice za vaše spletne stranke, v trgovini ali kot interno rešitev za varne in diskretne dostave in izmenjave med zaposlenimi. Uporabniki ne potrebujejo posebnih medijev za odpiranje omarice, saj se ta odprejo s QR kodo, ki se ob dostavi samodejno pošlje prejemniku po e-pošti in SMS sporočilu.

ENERGETSKA UČINKOVITOST IN TRAJNOST

Vsak sistem pametnih omaric Metra ima nizko porabo, saj ga poganja nizkonapetostna elektrika. Dnevna poraba električne energije 500 pametnih omaric Metra je podobna monitorju enega namiznega računalnika. V primerjavi s ključavnicami na baterije ni potrebe po menjavi in odstranjevanju na stotine ali celo tisoče škodljivih baterij (lahko tudi do 4 baterije na ključavnico). Pametne ključavnice Metra imajo dolgo življenjsko dobo in sistem je trajnostno prilagodljiv, kar zmanjšuje okoljski odtis podjetja.