Sistem za upravljanje pametnih ključavnic

Izkoristite prednosti Metrinega sistema pametnih omaric, od upravljanja v realnem času in analitike, povezljivosti, preproste integracije do trajnostnega učinka na vašo organizacijo. Ne glede na namen, objekt ali način uporabe omaric, Metrin sistem pametnih omaric vam bo vedno v pomoč.
programska oprema za pametne omarice

Upravljanje in vpogledi v realnem času

Sistem pametnih omaric Metra omogoča popolno upravljanje omaric s sprotnimi vpogledi v stanje omaric in poročili o njihovi uporabi. Skrbniki omaric bodo cenili uporabniku prijazen vmesnik in njegova orodja za preverjanje stanja in dogajanja s katero koli omarico v danem trenutku. Sistem je na voljo kot lokalna ali oblačna namestitev.

Poročila o optimizaciji

Različni podatki, na primer zasedenost omaric ali dinamika uporabnikov omaric, so lahko pomemben vpogled v optimizacijo razpoložljivosti omaric za uporabo omaric v vašem podjetju ali objektu.

Povezljivost

Ne glede na lokacijo vaših omaric, npr. različna nadstropja, mesta ali celo različne države, imate vedno možnost upravljanje in vpogled v vsako posamezno omarico v realnem času, ne glede na to, kje ste.

Preprosta integracija

Metrin sistem pametnih omaric brez težav integrirate z različnimi sistemi objektov ali pametnih stavb. Optimizirajte uporabo in upravljanje dostopnih medijev vašega objekta ter izboljšajte uporabniško izkušnjo in dobro počutje z eno ali več rešitvami pametnih omaric za različne namene.

Varnost z visokim tveganjem

Zaradi svoje varne trdožične zasnove in lokalne namestitve je sistem pametnih omaric Metra uporabljen tudi v objektih in operacijah z visokim tveganjem. Naš sistem smo namestili različnim strankam v finančni in varnostni industriji.

Sistem je opremljen tudi z varnostnimi funkcijami v realnem času, vizualnimi in zvočnimi alarmi ter senzorji za zaznavanje namena vloma. To pomeni, da se alarm sproži že ob poskusu vlamljanja in vam daje dovolj časa za odziv.

Energetska učinkovitost in trajnost

Vsak sistem pametnih omaric Metra ima nizko porabo, saj ga poganja nizkonapetostna elektrika. V primerjavi s ključavnicami na baterije ni potrebna menjava na stotine ali celo tisoče škodljivih baterij. Pametne ključavnice Metra imajo dolgo življenjsko dobo in sistem je trajnostno prilagodljiv, kar zmanjšuje okoljski odtis podjetja.

Celovita prilagodljivost

Metra sistem omaric je izredno prilagodljiv in naravnan na uporabnika. Prilagaja se vaši organizaciji in željenim načinom uporabe. Omarice so lahko trajno dodeljene, spotoma samododeljene, najete, dostavne oz. prevzemne ali celo deljene. Naš sistem za upravljanje omaric vam omogoča, da omarice kadar koli prilagodite svoji dinamiki uporabe. Nadzirajte, kateri uporabniki lahko zasedajo omarice, kako dolgo in s kakšnim medijem jih lahko odklenejo. Ne da bi se približali omaricam.

Izvedite ostale prednosti Metrinega sistema pametnih omaric.

Pustite nam svoje kontaktne podatke in naš strokovnjak vas bo kmalu kontaktiral.