Metrina rešitev elektronskega zaklepanja se po novem nahaja tudi na dubajski palmi Jumeirah Letovišče in zunanje kopališče s 5 zvezdicami

Atlantis Waterpark se nahaja na svetovno znani dubajski palmi Jumeirah in je bilo prvo letovišče, ki je bilo zgrajeno na tej novi pridobitvi Dubaja. Letovišče je zasnovano na temi legendarnega mesta Atlantida. Ponuja najboljše, 5 zvezdic doživetij, tako za otroke kot tudi za odrasle. Največjo atrakcijo predstavlja kar 17 hektarjev veliko kopališče s sedmimi tobogani in umetno reko dolgo kar 2.3 kilometre. Reka ponuja vožnje po slapovih, valovih in brzicah.

Metra je prispevala k ekskluzivni izkušnji s svojo najnovejšo tehnologijo terminalov z zasloni na dotik. Terminali se uporabljajo za dodeljevanje, odpiranje in zaklepanje garderobnih omar. Služijo tudi kot informacijske točke za preverjanje stanja računa za vsakega izmed obiskovalcev.

Ti najnovejši terminali so primerni za najrazličnejša zahtevna okolja in so bili tudi posebej prilagojeni za zahtevno okolje visokih temperatur in visokega odstotka vlage v Dubaju.

Več o tem projektu

Share This Post:
Hang With Us