Kaj smo uspeli izvesti v zadnjem času.

Kokpunkten oz. po slovensko “Točka vrelišča” ponuja prvo “akcijsko” kopanje na Švedskem, na kar osmih nadstropjih bivše toplarne v kraju Västerås – nedvomno je to atrakcija, ki jo je vredno obiskati.

read more

Predstavljamo vam nov standard na področju smučarskih omaric in njihove ponudbe. Novi prostori so bili, v skladu z visokimi pričakovanji, izdatno opremljeni v skladu z najnovejšimi standardi.

read more

Zaposlenim prijazno delovno okolje vzpodbuja rast podjetja in pomaga pri doseganju boljših delovnih rezultatov. Naj bo pisarna standardnega ali odprtega tipa (desk sharing), oba koncepta vključujeta osebne omarice zaposlenih kot pomemben element pri prenovi in novogradnjah, po celem svetu.

read more

Novi center za zagotavljanje uspešnosti ekipe ameriškega nogometa na Univerzi v Oregonu ponuja igralcem, poleg ostalih novotarij, tudi povsem novo luksuzno slačilnico, ki jo je sponzoriral ustanovitelj podjetja Nike, gospod Phil Knight. V slačilnici je nameščen tudi Metrin zaslon na dotik.

read more

Atlantis Waterpark se nahaja na svetovno znani dubajski palmi Jumeirah in je bilo prvo letovišče, ki je bilo zgrajeno na tej novi pridobitvi Dubaja. Letovišče je zasnovano na temi legendarnega mesta Atlantida. Ponuja najboljše, 5 zvezdic doživetij, tako za otroke kot tudi za odrasle. Največjo atrakcijo predstavlja kar 17 hektarjev veliko kopališče s sedmimi tobogani in umetno reko dolgo kar 2.3 kilometre. Reka ponuja vožnje po slapovih, valovih in brzicah.

read more

Hang With Us

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?