Project Description

Jungfrau (v prevodu “devica”) na 4.158 metrih (13.642 čevljev) je eden glavnih vrhov Bernskih Alp v Švici. Skupaj z Eigerjem in Mönchom Jungfrau tvori ogromno steno gora, eno najznačilnejših znamenitosti švicarskih Alp. Jungfrau je del območja Jungfrau-Aletsch, ki je bilo leta 2001 razglašeno za območje svetovne dediščine. Železnica Jungfrau teče 9 kilometrov (5,6 mi) do najvišje železniške postaje v Evropi pri Jungfraujochu (3,454 m (11,332 ft)), med bernski Oberland in zgornji Valais v Švici.

Sistem pametnih omaric Metra je bil uporabljen za rešitev pametnih omaric na železniških postajah Jungfrau, ki jo sestavljajo pametne omarice za smuči za smučarje in ločene samopostrežne omarice za najem, ki jih lahko uporabljajo pohodniki. Smučarji lahko smuči, čelade in drugo shranijo v omarice za smuči, ki jih lahko odklenejo s svojimi nosilci smučarskih vozovnic. Pohodniki lahko s svojimi kreditnimi karticami plačajo omarice za shranjevanje pametnih najemov fpr, ki so tudi njihovi ključi za najeto omarico.

Pametne omarice za shranjevanje Metra, so postavljene na železniški postaji Jungfraujoch, kar jih verjetno uvršča med, če ne celo najvišje pametne omarice na svetu.