Omarice za delavce v tovarni aluminija Talum v Kidričevem je edinstvena rešitev omaric za shranjevanje osebnih ter dostavo delovnih oblačil na delovnem mestu. Pametno rešitev omogoča Metra sistem.

Pametne omarice za delavce so bile nujno potrebne za varno shranjevanje osebnih stvari. Poleg tega je bila potrebna časovno učinkovita rešitev za izmenjavo delovnih oblačil, saj je potrebno delovna oblačila delavcev v tovarni redno menjati s svežimi. Edinstenga Metra rešitev je kombinacija Metra pametnega sistema za omarice za shranjevanje ter Metra sistema omaric za dostavo in prevzem.
Vsak tovarniški delavec ima lastno pametno omarico s tremi ločenimi predelki; dva večja predelka za osebna in delovna oblačila ter manjšega za dostavo čistega delovna oblačila. Delavci umazana delovna oblačila odložijo v posebne koše in iz omarice vzamejo sveža delovna oblačila. Učinkovita interna dostava, ki temelji na skeniranju RFID čipov v oblačilih zagotavlja, da ima vsak delavec vsakih nekaj dni svojo čisto delovno obleko v predelku svoje omare.

Upravljanje Metra  rešitve za omarice za delavce omogoča varno in enostavno shranjevanje oblačil ter hkrati učinkovito dostavo le-teh brez napak v dostavi. Rešitev istočasno zagotavlja oddaljeno administracijo pametnih omaric, uporabnikov ter pristopnih kartic delavcev v realnem času.

talum industrial lockers