Project Description

Pametne omarice za delovna oblačila za delavce v tovarni aluminija Talum v Kidričevem je edinstvena rešitev za omarice na delovnem mestu.

V Talumu je potrebno delovna oblačila delavcev v tovarni redno, vsakih nekaj dni zamenjati s svežimi. Metra, tudi z integracijo drugih sistemov, je zagotovila učinkovito in pametno rešitev, ki je kombinacija Metra sistema zaklepanja za omaric za shranjevanje in sistema pametnih omaric za dostavo. Vsak tovarniški delavec ima omarico s tremi ločenimi predelki; dva večja predelka za osebna in za delovna oblačila ter manjšega za čista delovna oblačila. Delavci umazana delovna oblačila odložijo v posebne koše in iz omarice vzamejo sveža delovna oblačila. Učinkovita interna dostava, ki temelji na skeniranju RFID čipov v oblačilih zagotavlja, da ima vsak delavec vsakih nekaj dni svojo čisto delovno obleko v predelku svoje omare.
Upravljanje sistema omaric Metra omogoča učinkovito dostavo delovnih oblačil brez napak v dostavi, ter istočasno zagotavlja enostavno in sprotno upravljanje omaric, uporabnikov omaric ter ključev omaric (delavčeva kartica za pristopno kontrolo).

www.eles.group/our-companies/talum-dd-kidricevo