Večnamenske omarice s pametnim sistemom Metra lahko bolniški uslužbenci bolnišnice Graubünden v švicarskem mestu Chur uporabljajo na dva načina –  za kratkoročno in dologročno uporabo.

Večnamenske omarice s Metra sistemom omogočajo varen, higieničen in zanesljiv način uporabe garderobnih in drugih omar za shranjevanje osebnih stvari. Zaposleni imajo tako na voljo dve Metra rešitvi pametne uporabe omaric; omarice za dolgoročno uporabo, ki so namenjene manjšim osebnim predmetom, ter kratkoročno uporabo garderobnih omaric. Omarice za dolgoročno uporabo, ki jih zaposlenim v dolgoročno uporabo dodelijo administratorji bolnišnice, so opremljene z Metra Display ISO prikazovalniki. Sklopi pametnih omaric, kjer si zaposleni, ko so v izmeni, samostojno izberejo omarico kamor shranijo svoj oblačila, pa so opremljeni z Metra Touch Display 10 zasloni na dotik.
Za odpiranje Metra pametnih omaric zaposleni uporabljajo pristopne kartice LEGIC. Programska oprema za upravljanje omaric Metra omogoča vpogled in upravljanje Metra pametnih ključavnic in omaric v realnem času.

Kantonspital Graubunden hospital-lockers