Najzanesljivejša pametna ključavnica na svetu

Patentirana pametna ključavnica Metra slovi kot najbolj zanesljiva na globalnem trgu. Je srce naših rešitev. Je srce naših rešitev. Njeni specifični koncepti oblikovanja posameznih komponent, stroga preizkušanja, kakovostni materiali in dokazana dolga življenjska doba v zahtevnih okoljih so jasen dokaz zanesljivosti, funkcionalnosti in zadovoljstva uporabnikov na najvišji ravni.

Preizkušena v težkih pogojih

V primerjavi s konkurenčnimi elektromagnetnimi in baterijskimi ključavnicami Metra za nadzor postopka zaklepanja in odklepanja uporablja zanesljivo elektro-motorno ključavnico. Posebna zasnova in uporaba nekorozivnih materialov v naši pametni ključavnici zagotavlja minimalno vzdrževanje in zanesljivo delovanje v različnih težkih pogojih, od vroče puščave do ledenih zimskih temperatur, vlažnih ali suhih okolij.

Doživljenjska visoka raba

Poskrbeli smo, da je naša ključavnica sposobna za visoko uporabo in deluje do vsaj 300.000 odpiranj. Povedano drugače, če bi v delovnem tednu omarico odpirali 10-krat dnevno, bi potrebovali kar 115 let, da dosežete takšno število odpiranj. Metrina rešitev za zaklepanje se zlahka spopade tudi s prenapolnjemi omaricami, kjer vsebina od znotraj pritiska na vrata omarice, kar pri konkurenčnih rešitvah lahko povzroči težave pri odklepanju in zagozditvi.

Pametna ključavnica, na katero se lahko popolnoma zanesete.

Več možnosti odklepanja

Izberite način odklepanja pametne ključavnice Metra, ki najbolj ustreza vam. Izberite, ali želite svojo omarico odpreti z medijem za dostop do RFID, mobilno aplikacijo prek NFC, Bluetootha ali prek wi-fi, pametne ure, kode PIN … ali pa združiti dve ali več možnosti za uporabniku najbolj prijazno uporabo omarice . Naša rešitev pametne ključavnice je lahko popolnoma prilagojena vaši najljubši uporabi. Preberite več o tem na strani Uporabniški vmesniki.

Nevidna tehnologija za dizajn čistih linij

Pametne ključavnice Metra in njeni deli so popolnoma prikriti, kar preprečuje neposreden stik s ključavnico ali njenimi deli zunaj omarice. To odpira oblikovalcu obilico možnosti, da doseže vrhunski videz vaših omaric. Dodatno, ker tudi ni vzvoda v obliki ročajev omaric, je to dodaten ukrep proti kraji.

Močna in varna

Metra smart lock is durable. Pametna ključavnica Metra je močna. Na testu prelomne točke je prenesla obremenitev 1777 N vlečne sile, kar ustreza dvigu 181 kg! Poleg tega vsebuje tudi aktivne in pasivne varnostne ukrepe sistema, ki omogočajo najvišjo varnost omaric in zagotavljajo, da so vaše stvari na varnem.

360° montaža

Pametna ključavnica Metra je bila zasnovana tako, da deluje “proti gravitaciji” in lahko deluje pravilno pod kakršnim koli kotom. To vam omogoča, da izberete katero koli smer odpiranja vrat omaric, lahko imate celo pametne predale.

Energetska učinkovitost in trajnost

Pametno ključavnico Metra poganja nizkonapetostna elektrika. V primerjavi s ključavnicami na baterije ni potrebna menjava na stotine ali celo tisoče škodljivih baterij. Pametne ključavnice Metra imajo dolgo življenjsko dobo in sistem je trajnostno prilagodljiv, kar zmanjšuje okoljski odtis podjetja.