Uporabniški vmesniki

Izberite ali kombinirajte uporabniške vmesnike za vam prilagojeno izkušnjo uporabe omaric. Metra zagotavlja največjo paleto možnosti in kombinacij pametnih “ključev” omaric in načinov uporabe omaric, kar vam bo omogočilo najprimernejšo in najbolj praktično rešitev za uporabnike omaric, objekt in vašo organizacijo.

Popolna prilagodljivost in mobilnost

Uporabite svoj mobilni telefon ali tablični računalnik kot oddaljeni pametni ključ omarice in od koder koli, na daljavo, z našo mobilno aplikacijo MyMetraKey upravljajte svojo omarico. Uporabite svoj mobilni telefon kot edini ključ za omarico ali ga kombinirajte z drugimi (obstoječimi) mediji za pametni dostop, na primer z dostopno kartico ali kodo PIN. Na vojo za Android in iOS. Za daljinsko upravljanje in odpiranje pametnih omaric lahko kot ključ uporabite tudi lastno aplikacijo podjetja (za več informacij nas kontaktirajte).

Mobilni Twist & Go

Odklenite in odprite svojo omarico s preprostim Twist & Go gibom z mobilnim telefonom ali odklenite svojo omarico s pametno uro.

Kot HID Advance Technology Partner lahko vašo obstoječo HID dostopno kontrolo brez težav razširimo na vaše omarice na delovnem mestu, tako da vaši zaposleni / uporabniki omaric uporabljajo svojo HID dostopno kartico in / ali mobilno aplikacijo HID kot ključe za omarice za osebne omarice.

HID Metra Advantage technology partner

Zaslon na dotik

Metrin 10-palčni zaslon na dotik s HD ločljivostjo ponuja trenutno najboljšo uporabniško izkušnjo uporabe posameznih omaric, prilagodljivost in vizualno prilagoditev. Z njim lahko uporabnik omarice sam hitro dodeli prosto izbrano omarico, zaradi česar je Metra zaslon na dotik prava izbira za sodobno in dinamično sodelovanje, namenske tipe delovnih prostorov, omarice za shrambo ali prevzem.
Grafični vmesnik zaslona na dotik lahko popolnoma prilagodite svojim barvam in logotipom. Ponuja večjezično podporo, lahko ga namestite navpično ali vodoravno in ima nmožnost naročila čiščenja, s katerim lahko omarice redno dezinficirate in čistite. Prilagojene rešitve pametnih omaric z zaslonom na dotik Metra omogočajo možnosti uporabe kakršnih koli pametnih medijev omaric (RFID, aplikacije itd.) ali kombinacije medijev kot ključev omaric.

Zaslon

Osnovna možnost za upravljanje pametnih omaric z avtomatsko ali centralno dodeljenimi omaricami (preko programske opreme za upravljanje omaric). Je odlična rešitev za trajno in dolgotrajno uporabo omaric, hkrati pa zelo primerna za skupni delovni prostor ter namensko rabo na delovnih mestih. Zaslon Metra z vgrajeno tipkovnico privzeto zahteva uporabo 4-mestnih kod PIN. Prilagojene rešitve pametnih omaric z zaslonom na dotik Metra omogočajo možnosti uporabe kakršnih koli pametnih medijev omaric (RFID, aplikacije itd.) ali kombinacije medijev kot ključev omaric.

Zaslon ISO

Ima enake lastnosti kot Metra Display, vendar z vgrajenim bralnikom ISO. Zato omogoča uporabo splošnih RFID medijev za dostop in / ali kod PIN kot ključev omaric. Prilagojene rešitve pametnih omaric z zaslonom na dotik Metra omogočajo možnosti uporabe kakršnih koli pametnih medijev omaric (RFID, aplikacije itd.) ali kombinacije medijev kot ključev omaric. Je odlična rešitev za trajno in dolgotrajno uporabo omaric, hkrati pa zelo primerna za skupni delovni prostor ter namenskimi aktivnostmi na delovnih mestih.

Bralnik v vratih

Odklenite omarico neposredno na vratih omarice z RFID medijem za dostop. Pametne omarice za kratkotrajno uporabo so opremljene z LED indikatorjem, ki nakazuje, ali je omarica prazna ali zasedena. Bralnik v vratih je resnično uporabniku prijazna rešitev za skupna delovna mesta z namenskimi aktivnostimi, vendar zelo praktična tudi za trajne, dolgoročne omarice (brez LED indikatorja).

Biometric FaceID

Biometrija

Za še bolj specifičen, najsodobnejši dostop do omaric in izkušnjo je mogoče prek Metra API vgraditi vse biometrične uporabniške vmesnike, kot so prstni odtis, Face ID ali skener mrežnice.

Črtna in QR koda

Primerno za pametno shrambo brez stikov in za različne oblike pametnih omaric za dohodno, izhodno ali interno pošiljanje pakete.