Uporabniški vmesniki / Zasloni

Izberite ali kombinirajte uporabniške vmesnike za vam prilagojeno izkušnjo uporabe omaric. Izberite in odklepajte vašo pametno omarico na centralnem zaslonu oz čitalcu, direktno na vratcih omarice ali povsem oddaljeno, preko mobilne aplikacije MyMetraKey. Metra zagotavlja največjo paleto možnosti in kombinacij pametnih “ključev” omaric in načinov uporabe omaric, kar vam bo omogočilo najprimernejšo in najbolj praktično rešitev za uporabnike omaric, objekt in vašo organizacijo.

MyMetraKey_mobilna_aplikacija_pametne_omariceMyMetraKey_mobilna_aplikacija_pametne_omarice

MyMetraKey mobilna aplikacija

Upravljajte in odklepajte svojo omarico preko svojega pametnega telefona – kadarkoli in od kjerkoli. Zasedite želeno omarico medtem, ko ste še doma oz. na poti v službo ali v šolo. Mobilna aplikacija MyMetraKey Vam tudi omogoča, da snažilki ali vzdrževalcu dodelite enkraten dostop v primeru, da je omarico potrebno očistiti, preveriti ali kaj drugega. Uporabite svoj mobilni telefon kot edini ključ za omarico ali ga kombinirajte z drugim pristopnim medijem, na primer s pristopno kartico ali kodo PIN. MyMetraKey aplikacije je na voljo za Android in iOS pametne telefone. Za daljinsko upravljanje in odpiranje pametnih omaric lahko uporabite tudi lastno mobilno aplikacijo podjetja (kontaktirajte nas za več informacij).

Mobilni Twist & Go (HID Seos)

Odklepajte in odpirajte svoje pametne omarice s preprostim Twist & Go gibom z mobilnim telefonom ali odklenite svojo omarico s pametno uro.

Kot HID Advance Technology Partner za pametne omarice Vam omogočamo, da vašo obstoječo pristopno kontrolo HID, ter stopnjo pristopne varnosti, brez težav razširimo na vaše omarice na delovnem mestu. Vaši zaposleni lahko varno in brezstično odklepajo in uporabljajo omarice na delovnem mestu s pomočjo svojega fizičnega (HID pristopna kartica) ali digitalnega (HID Mobile Access app) pristopnega medija.

HID Metra Advantage technology partner
Metra_Touch_Display_ISO_RFID_pametne_omarice_sistem_zaklepanja_pisarneMetra_Touch_Display_ISO_RFID_pametne_omarice_sistem_zaklepanja_pisarne

Metra Touch Display 10

Metrin 10-palčni zaslon na dotik s HD ločljivostjo ponuja trenutno najboljšo uporabniško izkušnjo uporabe posameznih omaric, prilagodljivost in vizualno prilagoditev. Z njim lahko uporabnik omarice sam hitro dodeli prosto izbrano omarico, zaradi česar je Metra zaslon na dotik prava izbira za sodobno in dinamično sodelovanje, namenske tipe delovnih prostorov, omarice za shrambo ali prevzem.
Grafični vmesnik zaslona na dotik lahko popolnoma prilagodite svojim barvam in logotipom. Ponuja večjezično podporo, lahko ga namestite navpično ali vodoravno in ima nmožnost naročila čiščenja, s katerim lahko omarice redno dezinficirate in čistite. Prilagojene rešitve pametnih omaric z zaslonom na dotik Metra omogočajo možnosti uporabe kakršnih koli pametnih medijev omaric (RFID, aplikacije itd.) ali kombinacije medijev kot ključev omaric.

Metra Touch Display 4

4,3-palčni Metra zaslon na dotik ponuja pametno, prilagodljivo in na uporabnika osredotočeno izkušnjo uporabe omarice v majhnem paketu. Uporabnikom omaric ponuja podobne funkcije in možnosti kot njegov večji brat, Metra Touch Display 10, ki so primerne za tradicionalno ali sodobno konfiguracijo delovnega mesta (co-working, ABW) in delovno ureditev (hibridno, oddaljeno). Ponuja tudi možnost “pošiljanja” omaric v čiščenje, tako da lahko čistilka ali vzdrževalno osebje na podlagi enkratnega dostopa razkuži, očisti ali opravi druge aktivnosti na pametnih omaricah.
Pametne omarice z Metra Touch Display 4 se lahko uporabljajo s katerim koli pristopnim medijem, kot so npr. pristopna kartica/obesek/zapestnica, pametni telefon, pametna ura in drugo. Pametni sistem zaklepanja Metra so primerni za katero koli vrsto omaric ali materiala omaric (laminat, HPL, kovina, aluminij, ipd.).
Metra_Display_RFID_pametne_omarice_pisarna_fakulteta_šola_zaposleniMetra_Display_RFID_pametne_omarice_pisarna_fakulteta_šola_zaposleni
Metra_Display_ISO_RFID_pametne_omarice_pisarna_fakulteta_šola_zaposleniMetra_Display_RFID_pametne_omarice_pisarna_fakulteta_šola_zaposleni

Metra Display

Osnovna in cenovno najdostopnejša možnost za pametni način uporabe omaric preko centralnega displeja. Je odlična rešitev za visoko dinamično uporabo omaric za dnevne goste v kopališčih, smučiščih ter v drugih turističnih in športnih objektih. Hkrati je Metra sistem pametnega zaklepanja z Metra Display-em zelo primerna in dolgoročno zanesljiva rešitev za pametno odklepanje in uporabo omaric v pisarnah, tovarnah, fakultetah, šolahm knjižnicah in drugje. LED zaslon z vgrajeno, vododoporno tipkovnico omogoča enostavno uporabo 4-mestnih PIN kod. V kombinaciji z zunanjim Metra RFID čitalcem ali čitalcem črtne kode se lahko omarice, v kombinaciji z ali brez PIN kode, odklepajo s poljubnim pristopnim medijem (pristopno kartico/obeskom, RFID zapestnico, mobilno aplikacijo na pametnem telefonu ali pametni uri, ipd.).

Metra Display ISO

Metra Display ISO z vgrajenim čitalcem ISO medijev je najboljša izbira za pametno odklepanje omaric v zgradbi oz. stavbi, kjer se uporabljajo najbolj razširjeni pristopni mediji ISO. Omogoča odklepanje omaric s pomočjo PIN kode, npr. omarice za goste, ter z ISO pristopnim medijem, npr. za omarice za zaposlene ali študente. Je odlična rešitev za izobraževalna in delovna okolja, ko želite obstoječe pristope medije ISO (pristopna kartica zaposlenega, študentska oz dijaška kartica) uporabiti kot varne in brezstične ključe za odklepanje omaric, ki jih dolgoročno oz. trajno uporabljajo isti uporabniki (čas zaposlitve, šolsko leto, ipd.).

Metra_Display_ISO_RFID_pametne_omarice_pisarna_zaposleni_gostiMetra_Display_ISO_RFID_pametne_omarice_pisarna_zaposleni_gosti
Metra-on-door-reader

Metra On-door Reader

Če želite z vašo pristopno kartico varno, higienično in enostavno odpirati vašo pametno omarico direktno na vratcih je najboljša izbira Metra pametna ključavnica z vgrajenim ISO čitalcem. Omogoča najenostavnejšo in pametno kratkoročno uporabo omaric za zaposlene v visoko dinamičnih delovnih okoljih ter v okoljih z namensko razporeditvijo (co-working oz. activity-based workplace). Pametne omarice za kratkotrajno uporabo so opremljene z LED indikatorjem zasedenosti, ki jasno prikazuje, ali je dotična omarica na voljo (sveti zeleno) ali je zasedena (sveti modro).  Zaradi svoje praktičnosti higieničnega odklepanja na vratcih je velikokratna izbira tudi pri Metra rešitvah dolgoročno dodeljenih pametnih omaric v sodobnih pisarnah in drugih okoljih, vendar brez vidnega LED indikatorja zasedenosti na vratcih.

Biometrično odklepanje

Za najbolj varen, individualen in najsodobnejši dostop do omaric za shranjevanje osebnih ali drugih pomembnih stvari in dokumentacije Vam Metra pametni sistemi zaklepanja omogoča, prek API vmesnika, najbolj prilagojeno rešitev pametnega sistema zaklepanja omaric ki zadosti najvišjim varnostim zahtevam z Vam poljubnim ponudnikom biometričnih čitalcev za prstne odtise, prepotnavo obraza, skeniranjem mrežnice, idr.

Biometric FaceID

Metra Barcode Reader

Metra Barcode Reader se uporablja pri Metra rešitvah za higienično, brezstično in enostavno oddajo in prezme paketov in drugih stvari v notranjih in zunanjim paketnikih oz paketomatih. Omogoča branje črtne kode in QR kode v najrazličnejših po meri stranke prilagojeni rešitvi paketomata za brezstično dohodno, izhodno ali interno oddajo in prevzeme poslovne pošte, paketov, spletnih nakupov, poslovne dokumentacije, orodij in delovne opreme, ključev službenih ali najetih vozil ter nepremičnin ter mnogo drugega.