Hello world!

Zagon nove spletne strani Metra

Kot ste verjetno že opazili – Metrina spletna stran je posodobljena. Popolnoma prenovljeno spletno mesto ponuja obiskovalcem bogatejši vpogled v podjetje, izdelke in storitve.

LJUBLJANA, 21. oktobra 2020 / Metra je danes objavila zagon svoje prenovljene spletne strani. Prenovljeno spletno mesto ponuja hiter in enostaven dostop do bistvenih informacij in funkcij, hkrati pa ponuja celovitejše razumevanje ponudbe podjetja in splošnih koristi za stranke. Spletno mesto ponuja tudi posodobljene informacije o novostih, dogodkih, objavah v tehničnih blogih, pričevanjih strank in še več. Objave v tehničnem blogu bodo vsebovala teme, ki se osredotočajo na tehnologijo Metra, nasvete za prihranek prostora in denarja s tehnologijo pametnih omaric, ključne industrijske poudarke in nove Metrine projekte.

Novo spletno mesto ima čisto neurejeno zasnovo, izboljšano funkcionalnost in izboljšano bogato vsebino (ne pozabite si ogledati novih videoposnetkov), ki je osredotočeno na poslanstvo podjetja, da zagotovi prostorne in stroškovno učinkovite, higienske in zanesljive rešitve za shranjevanje pametnih omaric.

“Navdušeni smo nad zagonom našega novega spletnega mesta in zanesljivimi informacijami, ki jih ponuja strankam, vlagateljem, partnerjem in medijem, da bolje razumejo Metrine pametne rešitve za shranjevanje,” je povedal Luka Cevc, predsednik uprave Metre. “Verjamemo, da bo to novo spletno mesto našim obiskovalcem omogočilo zelo informativno izkušnjo, saj bomo še naprej rasli in povečevali svojo prisotnost na trgu.”

Nova spletna stran Metre se bo redno posodabljala z novicami o novih končanih projektih, dogodkih, tehnoloških mejnikih in sporočilih za javnost. Obiskovalce spodbujamo, da raziščejo spletno stran in se prijavijo na neposredna e-poštna sporočila.