Pogoji uporabe spletne strani

O podjetju
METRA INŽENIRING D.O.O.
Špruha 19, 1236 Trzin, Slovenija
Tel. +386 1 56 10 740
Fax +386 1 56 10 744
info@metra.si
www.metra.si

Omejitev odgovornosti

Metra Inženiring d.o.o. (v nadaljevanju podjetje) je ustvarilo in vzdržuje to spletno stran. Družba si prizadeva ohranjati vse informacije na tej spletni strani točne, vendar ne more sprejeti nobene odgovornosti na kakršni koli pravni podlagi, za netočnost , neaktualnost in nepopolnost posredovanih informacij na tej spletni strani.
V nobenem primeru niso podjetje ali njene partnerske družbe odgovorni za morebitno povzročeno škodo katerekoli narave, ki bi nastala v zvezi z vsebinami na tej spletni strani, pa naj bo to neposredno ali posredno povzročena škoda , posledična škoda ali posebna škoda, ki lahko vključuje tudi izgubljeni dobiček ali škodo, nastalo zaradi izgube podatkov.
Družba si pridržuje pravico do spreminjanja ali posodabljanja informacij na tej spletni strani, vključno z informacijami o izdelkih ali storitvah, kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Informacije na tej spletni strani je treba uporabiti samo za splošne namene in zgolj služi namenu predstavitev naših izdelkov in storitev za zainteresirane obiskovalce interneta oz. spletne uporabnike.
Podjetje ali njegove partnerske družbe ne morejo biti odgovorni za odločitve sprejete s strani obiskovalcev te spletne strani, na podlagi objavljenih podatkov in informacij na tej spletni strani. Ta spletna stran, vključno z vsemi njenimi sestavnimi deli so zaščiteni z zakoni o avtorskih pravicah.
Kakršnakoli uporaba izven meja, določenih z zakoni o avtorskih pravicah je prepovedana brez predhodnega dovoljenja družbe v pisni obliki. Distribucija vsebine tretjim osebam je strogo prepovedana.

Pravno obvestilo

Metra Inženiring d.o.o. (v nadaljevanju podjetje), vse pravice pridržane. Vse informacije na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah, zato se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Politika zasebnosti

Metra Inženiring d.o.o. (v nadaljevanju podjetje) spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema Metra skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu Metra določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.
Podjetje se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varoval podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani Metra.
Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Podjetje ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

O piškotkih in njihovi uporabi na naši spletni strani

Kaj so piškotki?
Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Razlogov za uporabo piškotkov je več. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (npr. spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika , itd. S pomočjo piškotkov lahko torej ocenimo učinkovitost zasnove našega spletnega mesta. O priporočeni in dovoljeni uporabi piškotkov na spletnih straneh si lahko preberete tudi smernice informacijskega pooblaščenca za uporabo piškotkov, ki jih najdete na povezavi https://www.ip-rs.si/novice/detajl/informacijski-pooblascenec-izdal-smernice-glede-uporabe-piskotkov/?cHash=5842ad1118a2ae1915f350cc1aa98c22.

Seznam piškotkov na našem spletnem mestu:

Ime piškotka                  Trajanje                   Opis
Cc_analytics                   Trajni                        Shrani uporabnikove preference glede uporabe.
_icl_current_language  Trajanje seje            Hrani podatek o uporabnikovih jezikovnih nastavitvah.
PHPSESSID                     Trajanje seje            Spremlja novo sejo uporabnika.
_ga                                   Trajanje seje            Google Analytics spremljanje akcij uporabnika.

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Piškotki omogočajo delovanje našega spletnega mesta in nam pomagajo razumeti, katere informacije so najkoristnejši za obiskovalce.

Priglasitev
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Upravljanje in brisanje piškotkov.
Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom. Sledenju Google Analytics lahko onemogočite tudi na povezavi https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Preberite več o naši Politiki zasebnosti. 

Objavljene informacije niso ponudba
Nobena informacija na tej spletni strani se ne sme obravnavati kot ponudba ali predlog za ponudbo, ki bi omogočala nakup katerihkoli produktov ali storitev, ki so opisani.

O avtorjih
© Copyright Metra Inženiring d.o.o. Vse pravice pridržane.
Spletno stran je zasnoval in izdelal DigiEd v letu 2020.