Najzanesljivejša elektronska pametna ključavnica na svetu

Patentirana elektronska pametna ključavnica Metra slovi kot najbolj zanesljiva na globalnem trgu. Je srce naših rešitev. Je srce naših rešitev. Njeni specifični koncepti oblikovanja posameznih komponent, stroga preizkušanja, kakovostni materiali in dokazana dolga življenjska doba v zahtevnih okoljih so jasen dokaz zanesljivosti, funkcionalnosti, raznolikosti uporabe  in zadovoljstva uporabnikov na najvišji ravni.

Preizkušena v najtežjih pogojih

Za razliko od elektromagnetnih, solenoidnih oz. baterijskih ključavnic nadzor postopka zaklepanja in odklepanja v Metra pametni elektronski ključavnici izvaja elektromotor, zato omogoča najbolj raznolike aplikacije oz uporabnosti. Posebna zasnova in uporaba nekorozivnih materialov v naši pametni ključavnici zagotavlja minimalno vzdrževanje in zanesljivo delovanje v različnih težkih pogojih, od vroče puščave do ledenih zimskih temperatur, vlažnih ali suhih okolij.

Doživljenjska zanesljivost delovanja

Poskrbeli smo, da je naša ključavnica sposobna za visoko uporabo in deluje do vsaj 300.000 odpiranj. Povedano drugače, če bi v delovnem tednu omarico odpirali 10-krat dnevno, bi potrebovali kar 115 let, da dosežete takšno število odpiranj. Metrina rešitev za zaklepanje se zlahka spopade tudi s prenapolnjemi omaricami, kjer vsebina od znotraj pritiska na vrata omarice, kar pri konkurenčnih rešitvah lahko povzroči težave pri odklepanju in zagozditvi.

Pametna ključavnica, na katero se lahko popolnoma zanesete.

Izberite najprimernejši ključ

Izberite način odklepanja pametne ključavnice Metra, ki najbolj ustreza vaši organizaciji in načinu oz. dinamiki dela v njej. Izberite, ali želite svojo omarico odpreti z obstoječim RFID medijem (pristopno kartico zaposlenega), mobilno aplikacijo (preko NFC, Bluetootha ali prek brezžičnega/mobilnega omrežja) na mobilnem telefonu in/ali pametni uri, s PIN kodo, ipd, ali pa celo omogočite dva ali več načinov odklepa omarice , za še bolj enostavno uporabo omarice za uporabnika. Preberite več o tem na strani Uporabniški vmesniki.

Skrita tehnologija za varnost in lepoto čistih linij

Pametne ključavnice Metra in njeni deli so popolnoma prikriti, kar preprečuje neposreden stik, ko je omarica zaklenjena. Ker omarica z Metra pametno ključavnico ne potrebuje ročajev s tem tudi ni vzvoda, kar je dodaten ukrep proti vandalizmu in nepooblaščenemu dostopu do vsebine zaklenjene omarice.
Povsem čiste linije vratc omarice omogočajo sodoben, minimalističen in eleganten izgled pohištva, notranjim oblikovalcem pa odpirajo obilico kreativnih možnosti, da zasnujejo prilagojen videz vaših omaric s pomočjo grafičnih folij, za popolno vizualno umestitev v vaše prostore.

Močna in varna

Pametna ključavnica Metra je močna. Zelo močna. Na testu prelomne točke je prenesla obremenitev1777 N vlečne sile, kar ustreza dvigu 181 kg! Poleg tega vsebuje aktivne in pasivne varnostne ukrepe, ki tako omogočajo najvišjo varnost omaric in zagotavljajo, da so vaše stvari povsem na varnem.

360° delovanje (odpiranje omaric v poljubno smer)

Pametna ključavnica Metra je zasnovana, da deluje “antigravitacijsko” saj deluje, ko je nameščena pod kakršnim koli kotom. To vam omogoča, da izberete najprimernejšo smer odpiranja vrat omaric (npr. v levo za levičarje, v desno za desničarje, navzgor, navzdol), lahko pa si omislite tudi pametne, samoodpirajoče predale.

Energetska učinkovitost, trajnost in okoljska prijaznost

Pametno ključavnico Metra poganja nizkonapetostna elektrika. V primerjavi s ključavnicami na baterije ni potrebna menjava celo na tisoče okolju škodljivih baterij, kar zahteva na desetine ali stotine ur vzdrževanja in s tem povezanih stroškov. Pametne ključavnice oz. sistem elektronskega zaklepanja Metra tako prihrani čas, denar in prostor, ter, ker je trajnostno prilagodljiv, tudi zmanjšuje okoljski odtis podjetja. Za primerjavo, Metra sistem pametnega zaklepanja z več sto omarami porabi manj električne energije kot povprečen računalniški zaslon zaposlenega.