Mi smo Metra

Podjetje Metra je inovator, razvijalec in proizvajalec najbolj zanesljivih, integriranih in uporabniku prijaznih pametnih elektronskih sistemov za uporabo in upravljanje omaric ter sistemov za nadzor dostopa na kopališčih na svetu.

Naše pionirstvo na področju in 30-letne svetovne izkušnje našim priznanim strankam zagotavljajo široko strokovnost, tehnično podporo, stalne inovacije in popolnoma prilagojene pametne rešitve. Metrine rešitve izboljšujejo funkcionalnost in izkoriščenost skladiščnega pohištva za raznovrstne poslovne stranke na področjih industrije, zdravstva, izobraževanja, prostega časa, športa in drugih sektorjev.

Naše trajnostne, okolju prijazne rešitve pametnih omaric, prihranijo čas, denar, prostor, zmanjšujejo vzdrževanje in stres naših strank v več kot 60 državah po vsem svetu.

Metra inženiring d.o.o.
Špruha 19
1236 Trzin,
Slovenija, EU
Kontaktirajte nas

Mag. Luka Cevc
Direktor

“V današnjem konkurenčnem okolju je za podjetnike ključnega pomena optimizacija stroškov objekta z upravljanjem integriranih sistemov in njihovim vplivom na okolje na eni strani ter omogočanje najbolj nemotene individualne uporabniške izkušnje in izboljšanje splošnega počutja na drugi strani.

Možnost takojšnje prilagoditve in optimizacije integriranih sistemov objektov, vključno s pametnimi omaricami, na ravni vsakega posameznika, tako da lahko oseba dobi najbolj optimalno, tekočo uporabniško izkušnjo, bo verjetno postala razlika med uspešnimi in manj uspešnimi.”

Naše POSLANSTVO je razvoj in izdelava najboljšega pametnega sistema omaric, ki omogoča uporabniku prijazne omarice in spodbuja rast poslovanja strank.

ŽELIMO omogočiti pametno shrambo z najboljšo izkušnjo, optimizirati prostor in rabo.

Poslovati moramo POŠTENO.

Svojo integriteto jemljemo resno in si nenehno prizadevamo za rast in IZGRADNJO ZAUPANJA tako v visoko kakovost naših izdelkov kot tudi zaupanja z zaposlenimi, partnerji in strankami po vsem svetu.

Razvijamo izdelke, ki so TRAJNI in imajo DOLGO ŽIVLJENJSKO DOBO, saj nam je mar za naš planet.

Prizadevamo si, da bomo BOLJŠI, zato nenehno izboljšujemo svoje izdelke, storitve in odnose, se medtem učimo in rastemo kot posamezniki, ekipa in kot podjetje.

HVALEŽNI smo za naše čudovite sodelavce in našo svetovno Metra mrežo ter za izzive in priložnosti, ki jih imamo pred seboj.

NAŠA ZGODBA