Loading...

Osredotočite se na svoje goste in dopustite, da vam pomaga pametna tehnologija.

Za svoj športni ali rekreacijski objekt potrebujete zanesljive rešitve za kontrolo pristopa, učinkovito in enostavno prodajo izdelkov in storitev ter za omarice za goste, ki ne bodo povzročale nenehnih težav in stroškov ter škodovale vašemu imenu in poslovanju. Rešitve v katerih boste uživali vi in vaši obiskovalci. Sistem pametnega zaklepanja Metra bo optimiziral vaš garderobni prostor ter gostom ponudil varno in enostavno shranjevanje osebnih stvari, da bodo lahko brezskrbno uživali. Z našo celovito rešitvijo od vhoda do izhoda za bazenske in športne objekte pridobite popoln nadzor pretoka obiskovalcev v vaš objekt, omogočite brezgotovinsko poslovanje ter dvignete uporabniško izkušnjo na povsem nov nivo.

Smo strokovnjaki za športne in prostočasne objekte

Izvedite več o tem, kako lahko s pametno tehnologijo prihranite denar in obiskovalcu ponudite najboljšo izkušnjo.

“Metrin nadzor dostopa in sistem omaric igra pomembno vlogo pri zagotavljanju edinstvene izkušnje za naše cenjene obiskovalce, od trenutka njihovega vstopa do njihovega izhoda”

Blue Lagoon resort, Islandija

“Naši gostje v vodnem parku Aquaventure pričakujejo svetovno doživetje. Zato je bila izbira Metra pametnega locker sistema logična izbira. Po številu let brezhibne funkcionalnosti in pozitivnih povratnih informacij naših gostov z veseljem rečemo, da je bila naša izbira tudi najboljša.«

Atlantis The Palm, Dubaj, ZAE