Omarice za obiskovalce z Metra pametnim sistemom zaklepanja v vodnem parku Aquaventure, ki je del hotelskega kompleksa Atlantis s petimi zvezdicami in prvo letovišče na svetu, ki je zgrajeno na umetnem otoku.

Ponuja vrhunsko izkušnjo s petimi zvezdicami in atrakcije za otroke in odrasle. Glavna atrakcija je 17 ha vodni park s sedmimi tobogani in 2,3 km dolga rečna vožnja, sestavljena iz voženj s kaskadami, plimnimi valovi in ​​brzicami. Sistem pametnih omaric Metra je bil izbran, da prispeva k splošni uporabniški izkušnji gostov vodnega parka. Integracija s kontrolo dostopa tretjih oseb omogoča, da se zapestnice za enkratno uporabo s črtno kodo uporabljajo za odklepanje omarice na garderobo. Zasloni na dotik Metra nudijo informacije o omarici v 6 jezikih. Brezhibno delujejo v zahtevnem, vročem in vlažnem dubajskem podnebju.

Omarice za obiskovalce iz HPL-a zagotavljajo varno shranjevanje ter odpornost pred vodo in vlago. Pametna rešitev omaric pri Atlantisu je uporabila tudi programsko opremo za upravljanje omaric Metra za sprotno informiranje o statusih zaklepanja in omarice Metra ter o dejavnostih uporabnikov omaric.
V letu 2022 so vodni park Aquaventure še dodato razširili ter dodali nove aktrakcije ter nove sklope omaric za goste in obiskovalce, ki so opremljeni z Metra pametnim sistemom zaklepanja.