Uporabniški vmesniki za dostop in uporabo Metra pametnih omaric

Izberite ali kombinirajte različne Metra zaslone za vašim uporabnikom prilagojeno izkušnjo uporabe omaric. Izberite in odklepajte vašo pametno omarico na centralnem zaslonu oz čitalcu, direktno na vratcih omarice ali povsem oddaljeno preko mobilne aplikacije MyMetraKey ali druge mobilne aplikacije, ki jo uporabljate v vaši pisarni ali stavbi. Najširši nabor zaslonov in RFID čitalcev Metra Vam zagotavlja največjo paleto možnosti in kombinacij načinov odplepanja in uporabe vaših omaric. Izberite najvarnejšo, najprimernejšo, uporabnikom prilagojeno Metra pametno rešitev za vaše omarice, uporabnike omaric, stavbo in vašo organizacijo.

Uporabljajte omarico z Apple Wallet denarnico

Dvignite uporabniško izkušnjo vaših omaric na povem nov nivo! Metra pametni sistem za omarice omogoča uporabnikom vaših omaric, da zasedejo, dostopajo in upravljajo osebne in paketne omarice na delovnem mestu s svojimi mobilnimi telefoni Apple Wallet na svojih telefonih iPhone in urah Apple.

Varnost in priročnost sta najpomembnejša dejavnika s stališča sodobnega uporabnika omaric, saj zagotavljata mir in brezhibno izkušnjo, kar ima za posledico izboljšano uporabniško izkušnjo in dobro počutje. Apple Wallet uporablja tehnologijo varnega šifriranja za zaščito podatkov uporabnikov in tako preprečuje nepooblaščen dostop do osebnih ali skupinskih omaric (zaščita osebnih in poslovnih stvari). Kontaktirajte nas zdaj.

MyMetraKey mobilna aplikacija

Upravljajte in odklepajte svojo omarico preko svojega pametnega telefona – kadarkoli in od kjerkoli. Zasedite želeno omarico medtem, ko ste še doma oz. na poti v službo ali v šolo.
Uporabite svoj mobilni telefon z aplikacijo MyMetraKey kot edini ključ za omarico ali ga prosto kombinirajte z drugim pristopnim medijem, na primer s pristopno kartico ali PIN kodo.
Mobilna aplikacija MyMetraKey tudi omogoča, da uporabnik omarice snažilki ali vzdrževalcu omogoči enkraten dostop do omarice v primeru, da je omarico potrebno očistiti, preveriti ali kaj drugega (v primeru, da imajo uporabniki to možnost vkljopljeno).
Uporabnikom omaric in MyMetraKey aplikacij administrator namreč enostavno določi možnosti uporabe omaric preko MyMetraKey aplikacije – ali lahko svojo omarico uporabnik “samo” odklepa, ali lahko omarico tudi sproti oz. si dodeli drugo omarico iz aplikacije (primerno za prilagodljiva, hibridna delovna okolja).

MyMetraKey aplikacija je na voljo za Android in iOS pametne telefone. Kontaktirajte nas za ponudbo ali več informacij.

Mobilni Twist & Go

Odklepajte in odpirajte svojo Metra pametno omarico s preprostim Twist & Go gibom svojega mobilnega telefona ali s klikom na svoji pametni uri preko mobilne aplikacije HID Mobile access. Ker mobilna aplikacija komunicira s pametnim sistemom Metra preko Bluetootha, ni potrebno, da ste povsem v bližini omarice, da jo lahko odklenete in odprete.
Rešitev je na voljo za uporabnike Metra pametnih omaric z digitalno oz. mobilno poverilnico HID Seos (mobile credential) kontrole pristopa.

Metra pametni sistem enostavno podaljša stopnjo varnosti, način uporabe in uporabniško izkušnjo pristopne kontrole HID tudi na vaše omarice. Metra je z omenjeno edinstveno rešitvijo za pametne omarice partner HID programa napredne tehnologije (HID Advance Technology Partner) ter prednostni izbor za rešitve pametnih omar v integraciji z njihovim najnovejših sistemom pristopne kontrole (HID Seos).

Metra Touch Display 10

Metrin 10-palčni zaslon na dotik s HD ločljivostjo ponuja trenutno najboljšo uporabniško izkušnjo uporabe posameznih omaric, prilagodljivost in vizualno prilagoditev. Z njim lahko uporabnik omarice sam hitro dodeli prosto izbrano omarico, zaradi česar je Metra zaslon na dotik prava izbira za sodobno in dinamično sodelovanje, namenske tipe delovnih prostorov, omarice za shrambo ali prevzem.
Grafični vmesnik zaslona na dotik lahko popolnoma prilagodite svojim barvam in logotipom. Ponuja večjezično podporo, lahko ga namestite navpično ali vodoravno in ima možnost “naročila” čiščenja ali servisa omarice, ki omogoči osebju začasni dostop za ureditev omarice. Prilagojene rešitve pametnih omaric z Metra 10-palčnim zaslonom na dotik omogočajo možnosti uporabe kakršnih koli pametnih medijev oz. načinov za varen in enotaven odklep omaric (pristopne kartice, mobilne aplikacije, mobilne denarnice, biometrični dostop itd.) ali njihove kombinacije.

Metra Touch Display 4

4,3-palčni Metra zaslon na dotik ponuja pametno, prilagodljivo in na uporabnika osredotočeno izkušnjo uporabe omarice v majhnem paketu. Uporabnikom omaric ponuja podobne funkcije in možnosti kot njegov večji brat, Metra Touch Display 10, ki so primerne za tradicionalno ali sodobno konfiguracijo delovnega mesta (co-working, ABW) in delovno ureditev (hibridno, oddaljeno). Ponuja tudi možnost “pošiljanja” omaric v čiščenje, tako da lahko čistilka ali vzdrževalno osebje na podlagi enkratnega dostopa razkuži, očisti ali opravi druge aktivnosti na pametnih omaricah.

Pametne omarice z zaslonom na dotik Metra Touch Display 4 se lahko uporabljajo s katerim koli pristopnim medijem, kot so npr. pristopna kartica, pametni telefon, pametna ura, biometrija in drugo. Pametni sistem zaklepanja Metra so primerni za katero koli vrsto omaric ali materiala omaric (laminat, HPL, kovina, aluminij, ipd.).

Metra Display ISO

Metra Display ISO (RFID) z vgrajenim čitalcem ISO medijev je najboljša izbira za pametno odklepanje omaric v zgradbi oz. stavbi, kjer se uporabljajo najbolj razširjeni pristopni mediji ISO (Mifare, itd.). Omogoča odklepanje omaric s pomočjo PIN kode, npr. omarice za goste, ter z ISO pristopnim medijem, npr. za omarice za zaposlene ali študente. Je odlična rešitev za izobraževalna in delovna okolja, ko želite obstoječe pristope medije ISO (pristopna kartica zaposlenega, študentska oz dijaška kartica) uporabiti kot varne in brezstične ključe za odklepanje omaric, ki jih dolgoročno oz. trajno uporabljajo isti uporabniki (čas zaposlitve, šolsko leto, ipd.).

Metra Display

Osnovna in cenovno najdostopnejša možnost za pametni način uporabe omaric preko centralnega displeja. Je odlična rešitev za visoko dinamično uporabo omaric za dnevne goste v kopališčih, smučiščih ter v drugih turističnih in športnih objektih. Hkrati je Metra sistem pametnega zaklepanja z Metra Display-em zelo primerna in dolgoročno zanesljiva rešitev za pametno odklepanje in uporabo omaric v pisarnah, tovarnah, fakultetah, šolahm knjižnicah in drugje. LED zaslon z vgrajeno, vododoporno tipkovnico omogoča enostavno uporabo 4-mestnih PIN kod. V kombinaciji z zunanjim Metra RFID čitalcem ali čitalcem črtne kode se lahko omarice, v kombinaciji z ali brez PIN kode, odklepajo s poljubnim pristopnim medijem (pristopno kartico/obeskom, RFID zapestnico, mobilno aplikacijo na pametnem telefonu ali pametni uri, ipd.).

Metra_Display_ISO_RFID_pametne_omarice_pisarna_fakulteta_šola_zaposleniMetra_Display_RFID_pametne_omarice_pisarna_fakulteta_šola_zaposleni

Metra On-door Reader

Če želite z vašo pristopno kartico varno in enostavno odpirati vašo pametno omarico direktno na vratcih je najboljša izbira Metra pametna ključavnica z vgrajenim ISO čitalcem. Omogoča najenostavnejšo in pametno kratkoročno uporabo omaric za zaposlene v visoko dinamičnih delovnih okoljih ter v okoljih z namensko razporeditvijo (hybrid, co-working oz. Activity-based workplace). Pametne omarice za kratkotrajno uporabo so opremljene z LED indikatorjem zasedenosti, ki jasno prikazuje, ali je dotična omarica na voljo (sveti zeleno) ali je zasedena (sveti modro).  Zaradi svoje praktičnosti odklepanja na vratcih je mnogokrat izbira tudi pri Metra rešitvah dolgoročno dodeljenih pametnih omaric v sodobnih pisarnah in drugih okoljih, vendar brez vidnega LED indikatorja zasedenosti na vratcih.

Metra Barcode Reader (brezdotična oddaja in prevzem paketov)

Metra Barcode Reader se uporablja pri Metra rešitvah za higienično, brezstično in enostavno oddajo in prezme paketov in drugih stvari v notranjih in zunanjim paketnikih oz paketomatih. Omogoča branje črtne kode in QR kode v najrazličnejših po meri stranke prilagojeni rešitvi paketomata za brezstično dohodno, izhodno ali interno oddajo in prevzeme poslovne pošte, paketov, spletnih nakupov, poslovne dokumentacije, orodij in delovne opreme, ključev službenih ali najetih vozil ter nepremičnin ter mnogo drugega.

Biometrično odklepanje omaric

Biometričen dostop Vam omogoča najbolj varen, sodoben in enostaven dostop do omaric za shranjevanje osebnih ali drugih pomembnih stvari. Metra pametni sistem zaklepanja omogoča, prek API vmesnika, da zadostite najvišjim varnostim zahtevam pri vašem demo ali v vaši organizacije ter za dostop do omaric izberete poljubnega poudnika ter poljuben biometrični dostop (prstni odtis, prepoznava obraza, skeniranjem mrežnice, idr.)