Zagotovite svojim zaposlenim, gostom in ostalim varnejšo, higienično in brezkontaktno uporabo omaric

Zaposleni, študentje, stranke in drugi uporabniki vsakodnevno uporabljajo v različnih okoljih in stavbah različne omarice za shranjevanje osebnih stvari in drugih predmetov. V sodobnih, dinamičnih in uporabniku prilagojenih okoljih so pametne omarice, ki omogočajo varno, enostavno in uporabniku prilagodljivo uporabo postale nepogrešljiv del tako prostora kot uporabniške izkušnje.

Metra sistem pametnega zaklepanja omaric omogoča, da vaše omarice uporabniki odklepajo na brez dotičen način, vratca omaric pa se po odklepu tudi samodejno odprejo. To je pomembno z vidika enostavnosti uporabe, kot tudi higiene, ki je bila v času pandemije najbolj bistven dejavnik z vidika “varnosti” delovnih ter drugih okoljih. Tudi sedaj ostaja med najpomembnejšimi dejavniki pri snovanju novih ter prenovah obstoječih delovnih in drugih okoljih, z namenom oblikovanja privlačenega, varnega in po meri uporabnika zasnovanega prostora.

Zaradi popolnoma skritih Metra pametnih ključavnic in samodejnemu odpiranju omaric so lahko vratca omaric povsem “čista”, brez izstopajočih delov ključavnic, ročajev in drugega, ter izdelane iz materialov, ki odbijajo bakterije in mikrobe. Pametne funkcije Metra rešitev, med katerimi lahko omenimo funkcijo dodeljevanja omaric v postopek čiščenja oz. razkuževanja, zagotavljajo, da se lahko uporabniki vaših omaric osredotočijo na delo, študij ali sprostitev, brez da bi jih obhajali dvomi ali črne misli glede lastnega zdravja.
Metra pametne omarice se lahko avtomatično dodelijo osebju, ki jih počisti ali dezinficira, preden so zopet na voljo drugim uporabnikom. Tako zagotovite visoko stopnjo higiene pri uporabi omaric ter pozitivno uporabniško izkušnjo vaših zaposlenih, gostov ali drugih v vaši stavbi oz. objektu.

Kontaktirajte nas, ter zagotovite uporabo omaric, ki je prilagojena vašim željam, željam uporabnikov ter dinamimi vašega poslovanja.