Pametne omarice, tj. omarice, ki so opremljene s pametnim sistemom Metra, izboljšajo delovno okolje ter delovno izkušnjo in učinkovitost vaših zaposlenih.

Metra pametne omarice vplivajo na hibridno ali konvencionalno delovno okolje vaše pisarne ali delovnega mesta na različne načine:

1. Udobje: Zaposleni lahko varno in enostavno shranjujejo osebne stvari, prevzamejo oz. izmenjujejo prenosne računalnike in drugo IT opremo, pakete ali dokumente z drugimi uporabniki oz. zaposlenimi. Omarice lahko odklepajo in do njih dostopajo s svojimi pametnimi telefoni, pametnimi urami, z biometričnim dostopom ali na druge načine. To odpravlja potrebo, da zaposleni uporabljajo, nosijo pri sebi ter dodatno skrbijo še za pristopne kartice, ključe idr, kar lahko povzroči dodatne in nepotrebne težave, utrujenost in stres.

2. Varnost: Visoka stopnja varnosti hrambe osebnih predmetov zaposlenih ter službenih oz. poslovnih predmetov in dokumentacije. Napredne varnostne funkcije pametnega sistema Metra za omarice zagotavljajo, da lahko do omaric dostopajo samo pooblaščeni uporabniki. Centralno, oddaljeno upravljanje omaric pa omogoča vpogled in nadzor nad uporabo omaric v realnem času oz. v vsakem trenutku.

3. Učinkovitost: Metra pametne omarice lahko pomagajo racionalizirati delo na delovnem mestu na način, da skrajšajo čas, ki ga zaposleni porabijo za opravila, kot so način odklepanja in dostopa do omarice ter njihova uporaba omaric, npr. iskanje pristopne kartice za odklepanje omarice (uporabniki v vsakem trenutku vedo kje imajo mobilni telefon). Posledica tega je večja produktivnost in manj frustracij zaposlenih. Pametne omarice tako pomagajo tudi organizaciji in optimizaciji procesov dela ter izboljšajo sodelovanje med zaposlenimi.

4. Prilagajanje: Vaše pametne omarice je mogoče prilagoditi tako, da ustrezajo edinstvenim vizualnim ali funkcionalnim potrebam delovnega okolja. Omarice lahko hranijo ali omogočajo izmenjevanje določenih predmetov, kot so prenosni računalniki, delovne uniforme ali poslovna dokumentacija. Dostop do določenih omaric ali določenega sklopa omaric se lahko omogoči samo določeni skupini ljudi, npr. zaposlenim, projektnemu timu, poslovnim obiskovalcem, itd.  Sklop pametnih omaric se lahko uporabijo kot predelne stene v pisarni, lahko so opremljeni s sedeži in/ali imajo namenski prostor za rože in rastline. Vaši notranji oblikovalci in zaposleni v trženju lahko na kreativen način uporabijo povsem čiste linije vratc omaric kot slikarsko platno, ter tako povečajo vizualno privlačnost omaric in delovnega okolja v katerem se nahajajo ter s tem dvignejo zadovoljstvo in dobro počutje uporabnikov.

5. Izboljšana kultura na delovnem mestu: zagotavljanje visokokakovostnih in na uporabnika osredotočenih pripomočkov, kot so pametne omarice, lahko prispeva k pozitivnejši kulturi na delovnem mestu. Zaposlenim lahko pokaže, da njihov delodajalec ceni njihovo dobro počutje in je zavezan zagotavljanju udobnega, sodobnega in zaposlenim prijaznega delovnega okolja, kar lahko pomaga pritegniti in obdržati kakovosten kader.

Skratka, omarice s pametnim sistemom Metra na različne načine izboljšujejo izgled in fukcionalnost delovnega okolja, učinkovitost in zadovoljstvo zaposlenih v njem, ter spodbujajo doseganje poslovnih ciljev s pomočjo močne, pozitivne in na zaposlene osredotočene kulture poslovanja.

Želite tudi vaše delovno okolje dvigniti na novo raven s pametnim sistemom Metra za vaše omarice? Kontaktiraje nas.

smart lockers for office