Poslovno središče na Macquarie Place št. 1 je odmeven 47-nadstropna poslovna stolpnica z 38 nadstropji pisarniških prostorov, tremi nadstropji vrhunske maloprodaje in štirimi nadstropji parkirišč. Delovni prostori ponujajo prilagodljive in učinkovite razporeditve, najemniki pa uživajo v panoramskem pogledu na pristanišče Sydney do Manlyja.

METRA Australia je sodelovala z enim od vodilnih avstralskih skladov za naložbe v nepremičnine, Dexusom, da bi razširila obstoječo varnost dostopa in zagotovila zmogljivosti svetovnega razreda z zelo varno rešitvijo za osebno shranjevanje.

Pametne omarice za konec poti (end-of-trip lockers) so namenjene najemnikom poslovne stavbe (njihovim zaposlenim, ki uporabljajo poslovne prostore v zgradbi), ki se na delo prevažajo s kolesom ali na drug okolju prijazen način. V omaricah lahko enostavno in varno shranijo osebne predmete kot npr. čelade in rokavice za kolo, preden se napotijo v svojo pisarno. Omarice odpirajo/odklepajo brezstično z svojimi pristopnimi karticami.
Najemniki imajo možnost, da jim dodelijo dolgoročno najem omarice End-of-Trip (prek upravnika zgradbe) ali samo dodelijo enodnevno uporabo preko zaslona Metra Touch Display 10, ki je integriran v omarice. Za odklepanje osebne omarice za shranjevanje uporabljajo obstoječe kartice za dostop do zgradbe (HID® iClass® Proximity).