Metra's hybrid workplace lockers at Better
Omarice za hibridno pisarno, opremljene s pametnim sistemom Metra so ustvarile varno osebno shranjevanje in brezhibno uporabniško izkušnjo za hibridno delo v pisarnah podjetja Better v Ljubljani.

Slovensko podjetje Better je tehnološko podjetje, ki ponuja odprto podatkovno digitalno zdravstveno platformo Better Platform in rešitev za elektronsko predpisovanje in administracijo zdravil Better Meds. Že več kot desetletje preoblikujejo zdravstveno varstvo s pospeševanjem digitalne transformacije, podprte s podatki, ki zdravstvenim organizacijam pomagajo izboljšati oskrbo za vse s poenostavitvijo dela zdravstvenih delavcev.

Metrin sistem pametnih omaric za hibridno pisarno je omogočil prilagojeno uporabnost omaric za hibridni način dela, ki ga je uvedlo podjetje. Zaposleni lahko prosto zasedejo in uporabljajo omarice v dneh, ko so prisotni v pisarnah. Posamezni vodja projekta in njegovi sodelavci, ki skupaj delajo na določenem projektu, lahko varno in enostavno dostopajo do projektnih omaric, kjer je varno shranjena projektna dokumentacija za posamezen projekt, kar izboljša varnost in nadzira rokovanje z projektno dokumentacijo. Vodja pisarne ima dostop do omaric v različnih nadstropjih, kjer so shranjeni različni pisarniški materiali, kar optimizira distribucijo pisarniškega materiala po različnih nadstropjih ter zaposlenim.

“Ne vemo, kakšna bo prihodnost dela, vemo pa, da je delovno okolje prihodnosti fleksibilno, prilagodljivo rasti podjetja in različnim razmeram na trgih ter, da podpira digitalno kulturo in individualnost zaposlenih. Pametne tehnološke rešitve so zagotovo del te prihodnosti. Primer takšne pametne rešitve je Metra sistem pametnih omaric, ki jih uporabljamo v naših Better pisarnah . Z njim smo odlično optimizirali porabo prostora, zaposleni so zadovoljni, da imajo zasebne in varne kotičke, kamor lahko spravijo svoje stvari, z pomočjo Metra sistema pametnih omaric pa smo zgradili tudi most med digitalnim poslovanjem in fizičnim prostorom.” Office Manager pri Better