Osebne in projektne omarice
Banka Nord LB je želela zaposlenim v svojih pisarnah v ZDA ponuditi pametne osebne in projektne omarice, ki bi izboljšale vizualno privlačnost pisarne, dobro počutje zaposlenih z nemoteno in sodobno uporabniško izkušnjo, ter tudi zagotovile enostavno upravljanje in vpogled v uporabo omaric.

Njihov kreativno zasnovan in vizualno privlačen sklop osebnih in projektnih omaric, opremljen s pametnim sistemom Metra z malim zaslonom na dotik (Metra Touch Display 4), se ponaša z različnimi funkcionalnosti. Poleg tega, da ponuja varno osebno shranjevanje zaposlenim, ki delajo v bližini, in je zaradi svojega kreativnega dizajna in živahnih barv osrednja točka pisarne, deluje tudi kot pregradna stena, ki kreativno deli odprt pisarniški prostor na druge dele, ki ponujajo različne uporabnosti, kot sta npr. sedežna garnitura ali kuhinjski prostor. Osebne in projektne omarice so tako postale pomemben del identitete in dinamike v pisarni.

Drug sklop pametnih omaric, postavljen vzdolž stene hodnika, omogoča varno shranjevanje različne projektne, finančne in poslovne dokumentacije.
Programska oprema Metra za pametno upravljanje omaric omogoča enostaven pregled nad dinamiko uporabe omaric v realnem času ter prepotrebno sledljivost dostopanja do omaric za poslovno dokumentacijo.