hybrid office gym lockers for employees
Prvotni načrt Peaksware je bil, da imajo dolgo steno omaric, kjer bi bile na voljo osebne in telovadne omarice. Po posvetovanju z družbo Metra ter pregledu študij primerov in slik so so odločili za boljšo konfiguracijo osebnih in pisarniških telovadnih omaric, ki ustrezajo njihovi estetiki in zagotavljajo brezhibno uporabniško izkušnjo tako zaposlenim kot osebju IT.

Metra je bila izbrana zaradi svojih izkušenj z brezhibnimi integracijami s sistemi kontrol pristopa in ker je ponujala možnost, da zaposleni uporabljajo samo en RFID medij (obseke za ključe) za dostop v stavbo ter tudi do omarice. Metra pameten sistem z Metra Display-jem in zunanjim Metra čitalcem se je izkazal za idealno rešitev za njihove pisarniške in telovadne omarice ter za zelo uspešen projekt za Peaksware, saj je zaposlenim zagotovil nemoteno uporabno ter prilagojeno uporabniško izkušnjo, osebju IT pa je omogočil enostavno upravljanje in nadzora uporabe omaric. Metra pametni sistem v omaricah je zaposlenim olajšal dostop ter uporabo omaric, zaradi česar je njihova vsakodnevna delovna rutina postala še bolj utečena.

“Omogočiti našim zaposlenim prilagojeno uporabo pisarniških omaric, opremljenih s pametnim sistemom Metra, je za nas velika prednost.”
Nathon, vodja IT pri Peaksware