Pametne prevzemne omarice za 24/7 prevzem izdelkov s strani strank.

Nova pridobitev v obliki pametnih prevzemnih omaric oz zunanjega paketomata omogoča strankam podjetja Blažič prevzem naročenega blaga tudi izven delovnega časa njihovih poslovalnic. Robamat je zasnovan tako, da zadostuje potrebam dnevnih naročil njihovih strank. Velikosti omaric so prilagojene specifikam njihovih artiklov, tako, da Robamat omogoča izdajo več kot 90% njihovih izdelkov. Kreativna zasnova omaric namreč omogoča izdajo blaga do dolžine 4,9m kot so LED profili, tirnice za drsna vrata in podobno.

Komisionirana roba se v za to namenjenih zabojih vstavi v paketomat, kjer čaka na prevzem. Stranka je o pripravi svojega naročila obveščena z SMS sporočilom, kar še dodatno olajša komunikacijo. Največja dodana vrednost Robamata pa je možnost prevzem 24/7, saj so njihove stranke znotraj našega delovnega časa ali na montažah ali v delavnici, in jim prevzem v zgodnjih jutranjih ali poznih popoldanskih urah zelo olajša prevzem.

Metra pametne ključavnice, ki tudi avtomatično odprejo vratca omarice, omogočajo brez dotično odklepanje in odpiranje omarice ter tako zmanjšujejo potreben kontakt posameznega uporabnika z omarico.

“Z implementacijo Metra pametnih ključavnic in programske opreme v Robamat (našo pametni paketomat za stranke) smo svojim strankam na dveh naših lokacijah (v Ljubljani in na Brniku) omogočili prevzem blaga 24 ur na dan vse dni v tednu. Zaradi narave njihovega dela takšna možnost prevzema predstavlja veliko prednost in velik prihranek časa. Programska oprema Metra nam ponuja enostavno upravljanje in nadzor nad paketi in prevzemi v realnem času, enostavno obveščanje preko SMS-a pa našim uporabnikom še dodatno olajša komunikacijo z oddelkom priprave blaga. “