Randstad Smart Lockers 0144
Randstad USA je v svoje prenovljene pisarne vključil Metra pametni sistem za omarice za hibridno delovno okolje.

Pisarna je lahko skrbnik skupnosti – kar pa je težko ponoviti iz udobja doma, ko zaposleni delajo od doma. To je prostor, ki lahko spodbuja občutke povezanosti med zaposlenimi, kraj, kjer ima vsakdo skupne priložnosti in udobje, ki ga je težko omogočiti dr. Z dajanjem prednosti udobju in izkušnjam zaposlenih lahko podjetja naredijo pisarno (zopet) zaželeno.

Randstad je razumel, da hibridni model dela in pisarn zahteva načrtovanje z mislijo na vsakega zaposlenega, da se ustvari zaželen, prilagodljiv in na prihodnosti pripravljen prostor. Povezali so se z vodilnim arhitekturnim podjetjem, ki je razumelo, da bo današnji način delovanja pisarn čez šest mesecev do eno leto lahko videti precej drugačen. Prilagodljivost Metra pametnega sistema omaric omogoča Randstadu, da stalno izpopolnjuje način, kako zaposleni uporabljajo omarice, hkrati pa jim nenehno zagotavlja varno in varno mesto za shranjevanje njihovih stvari.

Kar se pri oblikovanju pisarn pogosto šteje za naknadno razmišljanje, je Randstad razmišljal od samega začetka, in sicer, da je načrtoval hibridni model delovnega okolja, ki bo ponujal tudi Metra pametne omarice za hibridno delovno okolje. Ne samo, da so svojim zaposlenim zagotovili varno mesto za shranjevanje njihovih stvari, temveč je Randstad postavil svoje zaposlene na prvo mesto z ustvarjanjem varne in enostavne uporabniške izkušnje ter tako pokazal, da je podjetju mar za svoje zaposlene. Prilagodljivost sistema Metra omogoča podjetju, da prilagodi način uporabe omaric – tudi za varno izmenjavo blaga – tako danes kot v prihodnosti.

Pisarne podjetja Randstad v Atlanti imajo več kot 700 zaposlenih in pomembno je bilo, da je razmerje med zaposlenimi in omaricami 1:1, kljub temu, da razmerje delovnih miz in zaposlenih ni bilo več 1:1. Vedno je na voljo dovolj prostorov za delo, ne glede na to, koliko zaposlenih pride v pisarne na določen delovni dan. Omarice so morale slediti temu zgledu. Omarice so tudi morale biti nameščene po vseh nadstropjih v prostorih, ki so bili dostopni in priročni za uporabo.

Tako kot se bodo pisarne še naprej razvijale glede na to, kako zaposleni uporabljajo prostor, se bodo enako razvijala tudi uporaba pametnih omaric. “Ne vemo, kakšna bo pisarna v prihodnosti,” je dejal direktor Workplace Solutions pri Randstadu. “Toda prilagojena rešitev Metra pametnih omaric nam omogoča, da smo pripravljeni, ne glede na vse.”

Omrežene pametne omarice Metra zaposlenim ponujajo poenostavljeno in uporabniku prijazno izkušnjo, kijo zaposleni pričujejo, ko pridejo v sodobno pisarno, ki je zasnovana po meri zaposlenega. S sodobnimi priročnimi in brez dotičnimi načini dostopa in uporabe Metra pametnih omaric – s pristopno kartico zaposlenega, mobilno poverilnico na telefonu ali uri (npr. mobilno denarnico Apple Wallet) ali mobilno aplikacijo – se zaposlenim ni več treba ubadati z vnašanjem PIN kod, iskanjem ključev ter drugih zamudnih opravil.