Metra sistem je bil izbran za pametne omarice za zaposlene na sedežu podjetja Volvo Car na Norveškem. Posamezno omarico dodeli receptor zaposlenemu v dolgotrajno uporabo.

Brezhibna integracija z obstoječo kontrolo pristopa omogoča, da zaposleni svoje kartice za dostop do poslovne zgradbe uporabljajo tudi za dostop do osebnih omaric v pisarnah. Svojo osebno omarico zaposleni odklene s svojo pristopno kartico zaposlenega na Metra Display ISO čitalniku.
Metrine pametne ključavnice so popolnoma skrite v notranjosti omaric, zato omogočajo sodoben izgled omaric v povsem čistih linijah. Poleg tega pa onemogočajo direkten dostop do ključavnic v primeru vloma ali vandalizma. Metra pametne omarice za zaposlene omogočajo uporabnikom povsem varno in enostavno uporabo, primerno sodobnemu in dinamičnemu načinu dela.
Metra programska oprema za oddaljeno upravljanje pametnih omaric omogoča enostavno upravljanje omaric in uporabnikov omaric v realnem času. Najrazličnejše informacije, poročila in statistike o aktivnosti in načinih uporabe omaric se lahko uporabijo za optimizacijo uporabe omaric.