Omarice za študente športnike

Popolnoma nov nogometni center Univerze v Oregonu, ki je del kompleksa stadiona Autzen, ponuja več kot 13.000 kvadratnih metrov prostora za študentski nogometni program. Po poročanju različnih medijev je Oregon za nov objekt porabil 68 milijonov dolarjev.

V novem centru je tudi popolnoma nova luksuzna visokotehnološka garderoba, ki vključuje Metra pametno rešitev za upravljanje omaric na dotik za študente in trenerje. Metra tehnologija za omarice je popolnoma integrirana v koncept zgradbe ter uporabniško izkušnjo v njej.

Rešitev zaslona na dotik vključuje osrednji čitalniški terminal na dotik, ki ga igralci uporabljajo za odklepanje omarice z vnosom osebne PIN kode. Zasloni Metra Touch Display 10 so grafično usklajeni z blagovno znamko Oregon Ducks za personaliziran videz in občutek. Športnik s pritiskom na ikono svoje čelade in vpisom PIN kode enostavno odklene in tudi odpre svojo omarico. Omarice za študente in trenerje krasijo popolnoma čiste, modern linije, kar omogoča povsem skrit sistem pametnih ključavnic Metra.