Omarice za študente s sistemom Metra na univerzi v Milanu študentom omogočajo enostavno “samopostrežbo” glede uporabe osebni omaric po celotnem kampusu.

Študenti imajo namreč možnost, da si sami na enostaven način izberejo in dodelijo omarice za kratkotrajno uporabo prek Metra Touch Display-a 10. Njihove študentske izkaznice omogočajo brezdotično odklepanje in dostop do omarice, ki si jih dodelijo. Na različnih lokacijah znotraj univerze je na voljo več sklopov z Metra pametnimi omaricami, kar študentom omogoča, da za kratek zasedejo omarico, ki je najbližje kraju kjer imajo v tistem času predavanje oz. predavanja.
Omarice za študente z Metra sistemom tako omogočajo enostavnejšo, celovitejšo in uporabniku prilagojeno uporabniško izkušnjo.

Metra programska oprema za upravljanje pametnih študentskih omaric omogoča univerzitetni upravi, da v realnem času odaljeno in celovito upravlja z omaricami, ter ima vpogled v uporabo omaric po celotnem kampusu. Omogoča ji tudi enostavno upravljanje uporabnikov omaric in študentskih izkaznic na daljavo.

university student lockers